Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهلت ارسال طرح‌های «رویداد ملی ایده بازار مهندسی پلیمر» از سوی دانشگاه صنعتی سهند تبریز تا آبان ماه سال ۱۴۰۰ تمدید شد.

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، مدیریت فناوری دانشگاه صنعتی سهند با توجه به ضرورت‌های شناسایی فناوری‌های نوآورانه در حوزه مهندسی پلیمر و حمایت از آن‌ها در راستای اجرایی سازی «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها»؛ با همکاری دانشگاه صنعتی امیرکبیر و مرکز تبادل فناوری ایده بازار دانشگاه صنعتی امیرکبیر، اقدام به برگزاری «رویداد ملی ایده بازار مهندسی پلیمر» کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



شایان ذکر است، در این رویداد علاوه بر توسعه بازار و فروش، زمینه‌های سرمایه گذاری و خرید حرفه‌ای و جدید فراهم خواهد شد.

در این رویداد، طراحان، فناوران و صاحبان طرح در حوزه‌های مرتبط با مهندسی پلیمر، می‌توانند برای اختراعات، فناوری‌ها و محصولات خود با حمایت این دانشگاه، سرمایه گذار پیدا کرده و یا آن‌ها را بفروش برسانند. هدف از برگزاری این برنامه، پیوند بین صاحبان طرح و فناوری و صاحبان سرمایه و صنعت از یک طرف و از طرف دیگر ایجاد زیرساخت به منظور تجاری سازی طرح‌های کاربردی در حوزه مهندسی پلیمر است.

فناوران متقاضی جذب سرمایه و یا فروش محصول می‌بایست مشخصات طرح و یا فناوری خود را حداکثر تا ۱۵ مهرماه ماه سال جاری از طریق www.ideasbazaar.ir/polymereng-event ارسال كنند.

 

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه صنعتی سهند تبریز دانشگاه امیرکبیر وزارت علوم فناوری دانشگاه صنعتی مهندسی پلیمر ایده بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۹۴۰۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد

علی مرجوی، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده محصولات پروبیوتیک و آنزیم، درباره آخرین فناوری و جدیدترین خط تولیدی که در این شرکت راه‌اندازی شده است، به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: به‌کارگیری فناوری مهندسی سویه در تولید آنزیم «مالتوژنیک آمیلاز» یا آنزیم مخصوص آرد و نان، جدیدترین خط تولیدی افتتاح شده در این شرکت است.

مرجوی ادامه داد: بومی‌سازی فناوری مهندسی سویه در تولید آنزیم‌های آرد و نان، از صفر تاصد توسط متخصصان داخلی انجام شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان افزود: پروژه مهندسی سویه در تولید آنزیم‌های آرد و نان یک فرآیند زمان‌بر و ادامه‌دار محسوب می‌شود که از سال ۱۴۰۲ آغاز شده است.

کاربرد آنزیم‌های «مالتوژنیک آمیلاز»

این فناور حوزه تولید آنزیم و محصولات پروبیوتیک با اشاره به کاربرد آنزیم‌های مالتوژنیک آمیلاز گفت: این آنزیم‌ها بیشتر درصنعت آرد و نان، کاربرد دارند، اما به صورت محدود در صنایع غذایی دیگر نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند. از سویه‌ها به‌عنوان یک بهبود‌دهنده برای افزایش کیفیت آرد، استفاده می‌شود. 

مرجوی درخصوص انحصاری‌بودن خط تولید آنزیم این شرکت در کشور توضیح داد: درحال حاضر تولید صفر تا صد داخلی بدون مونتاژ آنزیم در انحصار این شرکت در ایران است. 

این فناور تولیدکننده آنزیم و محصولات پروبیوتیک در ادامه به فناوری مهندسی سویه و توسعه آن در صنایع غذایی کشور اشاره کرد و گفت: توسعه خط تولید فناوری مهندسی سویه، تقریبا مبحث جدیدی در صنعت کشور است که شرکت‌های معدودی به آن ورود کرده‌اند یا قصد ورود به آن را دارند. اما در حال حاضر، تنها شرکت تولیدکننده آنزیم‌های فرآوری‌شده با مهندسی سویه، همین مجموعه است.

مرجوی به نحوه اجرا شدن فرآیند مهندسی سویه اشاره کرد و ادامه داد: در این فرآیند، سویه به‌صورت مصنوعی در آزمایشگاه توسط فناوران ایجاد می‌شود. به‌طورکلی، استفاده از فرآیند‌های بیولوژیکی در صنعت و تکنولوژی را «مهندسی سویه»، می‌گویند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درباره تجاری‌سازی این محصول توضیح داد: تا قبل از تولید این بهبوددهنده‌های آنزیمی، اکثر شرکت‌های تولیدکننده آرد از بهبود‌دهنده‌های وارداتی استفاده می‌کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد
  •  فراخوان ایده‌های مردم برای تحقق مشارکت در جهش تولید
  • رویداد «ایده بازار» در دانشگاه برگزار شود
  • رویداد صدرا به دنبال همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ همدان
  • رویداد«ایده بازار» برای مشارکت مردم در اقتصاد برگزار شود
  • داوری ۱۱۵ ایده در رویداد آموزشی «بوت کمپ» دانشگاه آزاد قم
  • اجرای رویداد هنری «وعده صادق» در استان خوزستان
  • بنیاد دانشگاهی فردوسی؛ حامی دانشجویان صاحب ایده 
  • رکوردشکنی تاریخی در المپیک پاریس با دوپینگ‌های مجاز «ناسا»
  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها