Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه جهت تجاری‌سازی ایده‌ها و طرح‌های فناورانه اقدام به برگزاری رویداد ایده بازار مهندسی پلیمر در حاشیه همایش ملی پلیمر ایران کرد.

در این رویداد که به همت دانشگاه صنعتی سهند و ایده بازار دانشگاه صنعتی امیرکبیر، شرکت شهرک‌های صنعتی استان آذربایجان شرقی و شرکت‌های مطرح صنعتی حوزه مهندسی پلیمر برگزار شد، طی فراخوانی، حدود 17 ایده و طرح پذیرش اولیه شد که بعد از بررسی و غربالگری 6 ایده به مرحله نهایی رقابت دست یافتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رویداد نهایی ایده بازار مهندسی پلیمر، در روز سه‌شنبه تاریخ ۴ آبان ماه، ساعت 14:30 به‌صورت وبینار آغاز شد. 

در ابتدای رویداد، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی سهند - خوش‌فطرت ضمن معرفی دانشگاه صنعتی سهند به پتانسیل‌های بالقوه دانشگاه از جمله هم‌جواری دانشگاه با صنایع مهم استان و کشور اشاره کرد و این موضوع را یکی از مهم‌ترین عوامل برای نیازسنجی راحت‌تر فناوران و مسیری برای پیشرفت قلمداد دانست.

 سپس مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی سهند، با اشاره به اهمیت صنعت پلیمر در ایران و دنیا پرداخت و ضمن یادآوری ظرفیت‌های این صنعت و تأثیری که در اشتغال‌زایی و جلوگیری از خام فروشی منابع دارد، ایجاد نوآوری و پیشرو بودن در این حوزه را یکی از عوامل پیشرفت کشورها در آینده عنوان کرد.

رضوانی مقدم به عزم جدی و اعتقاد راسخ موجود در دانشگاه صنعتی سهند در حرکت به سمت به نوآوری و فناوری اشاره کرد.

در طول این رویداد که با حضور بیش از 120 نفر برگزار شد شش طرح با عناوین زیر به رقابت پرداخت.

رنگ‌ها و پوشش‌های نانو آنتی باکتریالت،ولید پلی لاکتیک اسید از ضایعات کشاورزی،ساخت محفظه‌های بهداشتی عایق با استفاده از مصالح ساندویچ پنل با فوم پلی اورتان،سنتز نانو ساختارهای بازدارنده خوردگی میکروبی شیمیایی با مواد طبیعی،ساخت و سنتز رزین اکریلاتی پایه آب با خواص میرایی و جذب صوت در فرکانس های میانی و پایینا، اپلیکیشن موبایلی کامپونو؛ جهت رفع بسیاری از مشکلات صنعت و نیازهای کاربران،

همچنین در این رویداد رضوانی مقدم؛ مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی سهند، دکتر رافعی از شرکت هافمن، صالحی از شرکت رسام پلیمر نامی،  طباطبایی از شرکت شمیم پلیمر و رضایی؛ مدیر تأمین مالی شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان شرقی به داوری ایده‌ها و طرح‌های فناورانه از دید مالی و امکان‌سنجی تولید صنعتی پرداختند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی سهند، در این رویداد علاوه بر ارائه طرح‌های عرضه محور، در راستای حل نیازهای فناورانه صنعت پلیمر، گام معکوس فناورانه پروفیل‌های PVCنیز به‌عنوان یکی از محورهای اصلی رویداد تقاضامحور برگزار شد.

 انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی دانشگاه صنعتی سهند مهندسی پلیمر ایده بازار برگزار شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۷۴۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد صدرا نقطه عطف حل مسائل جامعه است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نخستین رویداد صدرا(صنعت، دانشگاه راه اشتغال) در راستای پیوند دانشگاه و صنعت یکی از شناخته‌شده‌ترین راه‌های توسعه اقتصادی اجتماعی در دانشگاه آزاد واحد همدان آغاز به کار کرد.

حجت‌الاسلام رضا محمدی، مسئول نهاد نمایندگی دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان در مراسم افتتاحیه این رویداد با بیان اینکه سؤال همیشگی خانواده‌ها تردید در انتخاب مسیر ادامه تحصیل یا مسیر کار و اشتغال برای آینده فرزندانشان است، اظهار کرد: خانواده‌ها اکثراً نگرانی درباره بازار کار پس از اتمام تحصیل و از سوی دیگر نگرانی و تردید نداشتن تحصیلات عالی دارند.

وی با اشاره به اینکه حلقه مفقوده ارتباط بین دانشگاه و صنعت راه حل این تردیدهاست، افزود: با تقویت این رویکرد، هم تحصیل انجام می‌شود و هم بازار کار دقیقی پیش روی دانشجویان است.

مسئول نهاد نمایندگی دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان ارتباط دانش و مهارت و دانشگاه با فناوری را ضرورت امروز دانست و گفت: رویداد صدرا در دانشگاه راهکاری برای ایجاد پیوند صنعت و دانشگاه است به طوری که صنعت، دانشگاه و راه اشتغال را تبیین می‌کند.

محمدی تأکید کرد: چنانچه رویداد صدرا در جایگاه اصلی خودش واقع شود خروجی با رویکرد تحول در بازار کار به دنبال دارد و نقطه عطفی در حل مسائل جامعه خواهد بود. دانشگاه محل تجمع افراد فرهیخته بوده و به اغراق در همه دنیا بسیاری از افتخارات به‌واسطه دانشجویان رقم خورده است.

حسن رضانیا، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری همدان نیز پیوند صنعت و دانشگاه را ضرورت دانست و خواستار حرکت مجدانه در این حوزه شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد
  • رویداد صدرا به ایستگاه اندیمشک رسید
  • انتظار ۵ ساله مردم شهر جدید سهند برای احداث بیمارستانی مجهز
  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند
  • رویداد «ایده بازار» در دانشگاه برگزار شود
  • رویداد صدرا به دنبال همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ همدان
  • رویداد«ایده بازار» برای مشارکت مردم در اقتصاد برگزار شود
  • داوری ۱۱۵ ایده در رویداد آموزشی «بوت کمپ» دانشگاه آزاد قم
  • رویداد صدرا نقطه عطف حل مسائل جامعه است
  • ۸ دستاورد علمی برپایی رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا