Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی دفتر همکاری مابین دانشگاه صنعتی سهند و شرکت چرم خاوران جهت افزایش ارتباط بین صنعت و دانشگاه برای رفع مشکلات افتتاح شد.

احمدرضا مصطفی قره باغی، رئیس دانشگاه صنعتی سهند در این مراسم با بیان این‌که تنها بحث آموزش در این دانشگاه مطرح نیست، اظهار کرد: دانشگاه صنعتی سهند علاوه بر آموزش، پژوهش محور نیز بوده است و برهمین اساس تاکنون با صنایع مختلف ارتباط بسیار خوبی برقرار کرده است و برای تحقق این امر دفاتری را برای صنایع در داخل دانشگاه راه اندازی کرده‌ایم تا هر زمانی که نیاز بود صنایع بتوانند از طریق این دفاتر به راحتی با دانشگاه ارتباط برقرار کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر همکاری اساتید مجرب دانشگاه با صنایع برای رفع مشکلات، افزود: اکنون همکاران دانشگاهی ما کلینیک صنعتی سیّار را نیز راه‌اندازی کرده‌اند تا با مراجعه به مراکز صنعتی، مسائل را شناسایی کرده و در صورن تیاز، در جهت رفع مشکلات ، مشاوره و کارهای تحقیقاتی تکمیلی را انجام دهند.

وی با اشاره به افتتاح دفتر همکاری مابین دانشگاه صنعتی سهند با شرکت چرم خاوران نیز گفت: صنعت چرم در استان ما جایگاه ویژه‌ای دارد به طوریکه حدود 90 سال پیش اولین شرکت چرم خسروی ایجاد شد و از قدمت بالایی برخوردار است.

مصطفی قره‌باغی با بیان این‌که کیف و کفش از صنایع شناخته شده‌ی استان است، گفت: قطعا اگر بتوانیم هزینه‌ها و کیفیت تولید صنعت چرم را بهینه کنیم، به نفع صنعتگران نیز خواهد بود.

مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی سهند نیز در این مراسم با بیان اینکه صاحبان صنعت خود را جزوی از دانشگاه بدانند، گفت: بهتر است با تشکیل کمیته‌های راهبردی در دانشگاه، اساتید و فعالان صنعتی جهت سیاست‌گذاری برای کرسی‌های تحصیلی دانشگاه مستقر شوند.

امین رضوانی مقدم با اشاره به اهمیت صنعت و ارتباط آن با دانشگاه صنعتی سهند، خاطرنشان کرد: بحث محوریت عرضه و تقاضا یک مسیر کلی در دانشگاه سهند است و ما ماموریت داریم طرح‌هایی را به‌عنوان پایان‌نامه‌ برای دانشجویان تعریف کنیم که بعدها بتوانیم این طرح‌ها را به صنعت عرضه کنیم.

وی با بیان این‌که بحث تقاضا محور در حوزه‌ی پایان‌نامه‌ها و خارج از پایان نامه‌ها نیز مطرح است، گفت: بحث احصای فناوری توسط دانشگاه صنعتی سهند انجام می‌شود که می‌توان در این زمینه نیز به صنعت کمک زیادی کرد.

وی با تاکید بر پتانسیل‌های دانشگاه صنعتی سهند برای برقراری ارتباط بین صنعت و فناور، تاکید کرد: دانشگاه می‌تواند به‌عنوان پلی بین فناور و صنعت قرار گیرد و ما حتی از تسهیل‌گرهای حاکمیتی نیز استفاده می‌کنیم تا صنایع بتوانند با استفاده از سیستم‌های حاکمیتی یک‌سری از ارتباطات تسهیل شود.

مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی سهند با اشاره به راه اندازی کلینیک‌های سیار دانشگاه صنعتی سهند، افزود: همکاران با استفاده از کلینیک‌های سیّار توانایی و آمادگی لازم را دارند تا در قالب اکیپ‌هایی برای ارائه‌ی مشاوره‌های صنعتی به صنایع اعزام شوند.

 معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی سهند نیز در این مراسم با بیان این‌که دانشگاه صنعتی سهند در تمامی مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا دانشجو می پذیرد، گفت: ۱۷ مرکز تحقیقاتی در دانشگاه وجود دارد همچنین بخش‌های مختلف در این دانشگاه فعال هستند.

علی برادر خوش فطرت با تاکید بر اینکه فعالیت و ارتباط دانشگاه صنعتی سهند با بخش صنعت بسیار گسترده است، افزود: این دانشگاه بزرگ‌ترین دانشگاه صنعتی شمالغرب کشور است که در حال حاضر ۹۳ طرح پژوهشی فعال را در زمینه‌های مختلف انجام می‌هد.

وی ادامه داد: دانشگاه از نظر رنکینگ بین المللی نیز پیشرفت خوبی داشته است در حال حاضر دانشگاه سهند در رده بندی تایمز، بین ۵۰۰ دانشگاه برتر جهان قرار گرفته است.

وی با بیان این‌که چرخه‌ی فناوری و زیست بوم در داخل دانشگاه صنعتی سهند وجود دارد، گفت: دانشگاه صنعتی سهند همواره در استان و کشور حائز رتبه در زمینه پژوهش و فناوری شده است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی سهند افزود: دانشگاه صنعتی سهند از لحاظ رتبه بندی وضعیت بسیار مناسبی دارد و در جذب قراردادهای در ارتباط با صنعت نیز در بین دانشگاه‌های کشور دارای رتبه‌ی سوم بوده و همواره در حال گسترش فعالیت‌های خود در ارتباط با صنعت است.

وی یاد آور شد: با توجه ایبنکه براساس ماموریت‌های جدید دانشگاه‌ها نسل جدید دانشگاه‌ها کارآفرین هستند، دانشگاه سهند نیز همواره در این راستا گام برمی‌دارد و با توجه به اینکه صنعت چرم نیز صنعتی قدیمی و بومی استان است، آمادگی لازم را برای ورود به این صنعت را داریم.

وی ادامه داد: سعی می‌کنیم بخش‌های مربوط به صنعت چرم و کفش در دانشگاه را گسترش دهیم و در حال حاضر پژوهشکده‌ی پلیمر دانشگاه در ارتباط با زیره‌ی کفش فعالیت می‌کند و راه اندازی دفترهمکاری مشترک با شرکت چرم نیز، ایده ی بسیار خوبی برای ارتباط با صنعت است به طوریکه نیازها به طور واقعی بررسی و همکاران صنعتی با همکاران علمی به طور مستقیم وارد ارتباط می‌شوند.

وی بیان کرد: دانشگاه صنعتی سهند به دنبال این بود تا رشته ی چرم سازی را فعال کند چرا که حدود ۲۰ سال قبل افرادی نیز در این راستا تربیت شدند، سعی می‌کنیم چنین رشته ای را به دلیل اهمیت موضوع صنعت چرم در دانشگاه ایجاد کنیم.

مدیرعامل شرکت چرم خاوران و رئیس اتحادیه تولید کنندگان و صادرکنندگان چرم استان نیز با بیان این‌که صنعت چرم سازی قدیمی ترین صنعت بشر است، اظهار کرد: این صنعت جزو قدیمی ترین صنعت محسوب می‌شود که حتی در زمان مولانا نیز محله ای به نام دباغی وجود داشت.

مسعود بناییان ادامه داد: حدود ۶ هزار نفر در زمینه‌ی صنعت چرم در کشور اشتغال دارند و بعد از سال ۱۳۱۶ به صنعت چرم به حالت صنعتی پرداخته شده است.

وی با بیان این‌که چینی‌ها قبل از برنامه‌ی توسعه‌ی خود در کل دنیا به اندازه‌ی هر انسان سه جفت کفش در سال تولید کرده و می‌فروختند، گفت: اکنون بعد از اجرای برنامه توسعه چینی‌ها ۱۲ میلیارد جفت کفش تنها یک ایالات در سال را تولید می‌کنند.

مدیرعامل شرکت چرم خاوران ادامه داد: در کشور ما با توجه به ابعاد صنعت چرم، به۲۰۰ تا ۳۰۰ نفر دانش آموخته‌ی چرم نیاز است و پیشنهاد کردیم این رشته در مقطع کارشناسی ارشد ایجاد شود.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر احساس نیاز می‌کنیم تا روش سنتی در صنعت چرم را دگرگون و از آخرین تکنولوژی صنعت چرم استفاده کنیم.

وی با اشاره به استقرار دفتر چرم شرکت خاوران در کشور ترکیه، گفت: هدف از ایجاد این دفتر در ترکیه، علاوه بر فروش، ارتباط با آخرین فناوری‌ها و آشنایی بیشتر با مدل‌های کفش چرم است.

بناییان ادامه داد: معتقدم امروز هر تجارتی برای کسب سود بیشتر نیاز به دانش و تکنیک روز دارد و ما در چندین حوزه می‌خواهیم با دانشگاه صنعتی سهند همکاری کنیم که یکی از اصلی‌ترین‌ و حساس‌ترین مسائل ما مربوط به مسائل زیست محیطی است و تصفیه‌ی آب و بازگرداندن آن به چرخه برای ما بسیار مهم است.

وی افزود: در حال حاضر حدود ۱۶۰ نوع ماده‌ی شیمیایی بستگی به کیفیت و نوع چرم استفاده می شود، در زمینه‌ی تهیه‌ی برخی از مواد شیمیایی که خارج از کشور تهیه می‌شود نیز خواستار همکاری با دانشگاه هستیم. 

به گزارش ایسنا، مدیرعامل شرکت چرم خاوران با بیان این‌که با کمبود نیروی انسانی حتی در خط تولید مواجه هستیم، افزود: همچنین در بحث بازیافت ضایعات و تولید ژلاتین نیز خواستار مشارکت با دانشگاه هستیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی دانشگاه صنعتی سهند ارتباط با صنعت بین دانشگاه حال حاضر راه اندازی صنعت چرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۹۰۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ تفاهم‌نامه همکاری مشترک علمی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب در جلسه‌ای با حضور افشین غنی‌زاده سرپرست و مرتضی کهراریان معاون پژوهشی و فناوری این دانشگاه، محمود نصیری مدیرعامل این شرکت و جمعی از مدیران و معاونان  به امضای طرفین رسید.

افشین غنی‌زاده در این جلسه با تأکید بر اهمیت فعالیت‌های مشترک علمی و پژوهشی دانشگاه با ادارات، ارگان‌ها و صاحبان صنایع و اهمیت اظهار کرد: تلاش می‌کنیم با توجه به مفاد مهم و مورد توافق که در تفاهم‌نامه مشخص شده در مسیر تحقق این اهداف اقدام کنیم.

وی افزود:‌ این تفاهم‌نامه در مسیر تحقق سیاست‌های کلی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و بهره‌مندی از خرد جمعی، همکاری و ارتباط بین دانشگاه با ارگان‌ها، صنایع و شرکت‌های مختلف ازجمله شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب می‌تواند به ارتقای کمی و کیفی اهداف و برنامه‌های مشترک کمک کند؛ بنابراین با امضای این تفاهم‌نامه همکاری در این مسیر گام برمی‌داریم و استفاده از توانایی‌های علمی و توسعه همکاری‌های آموزشی، پژوهشی و تحقیقاتی برای استمرار ارتباط سازمان‌یافته مابین طرفین به‌منظور برطرف کردن نیاز‌های متقابل را از مهم‌ترین اهداف این تفاهم‌نامه می‌دانیم.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه اضافه کرد: مهم‌ترین اهداف پژوهشی این تفاهم‌نامه شامل تدوین راهکار‌های اجرایی بهینه مربوط به شناسایی و تعریف و اولویت‌بندی پروژه‌های نشأت گرفته از نیاز‌های شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب و یا مرتبط با اهداف استراتژیک میان‌مدت و بلندمدت این شرکت بوده و کمیته‌های تخصصی متناظر با کمیته‌های شرکت شامل، مهندسی بهره‌برداری و فراورش، مهندسی علوم زمین و حفاری، مهندسی فناوری اطلاعات و ارتباطات، مهندسی ایمنی، بهداشت و محیط‌زیست (HSE ۵)، مدیریت و بهره‌وری منابع انسانی، مهندسی انرژی، مهندسی تعمیرات و تولیدات داخلی، مهندسی ساختمان، مهندسی بازرسی و حفاظت فنی در دانشگاه و با عضویت اعضای هیئت علمی دانشگاه تشکیل و همکاری‌ها در قالب این کمیته‌ها انجام می‌گیرد.

غنی‌زاده عنوان کرد:‌ انجام پروژه‌های تحقیقاتی و پژوهشی با در نظر گرفتن ضوابط و فرایند قانونی تصویب آنها، ایجاد بانک‌های اطلاعاتی از محققان و متخصصان فعال دانشگاهی در زمینه اجرای طرح‌های تحقیقاتی و پژوهشی، برگزاری همایش‌های علمی- تحقیقاتی مشترک مطابق مقررات و ضوابط موجود در شرکت و دانشگاه، استفاده متقابل از کتابخانه‌ها، منابع علمی و ... طبق مقررات و ضوابط از جلمه اهداف پژوهشی این تفاهم‌نامه هستند.

وی، بازدید‌های علمی در محل شرکت برای استادان ، متخصصان و دانشجویان، حمایت از پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی مرتبط با فعالیت‌ها و وظائف شرکت، انجام پروژه‌های پژوهشی کوتاه‌مدت (نظیر طرح اینترنشیپ، ...)، کمک به پژوهش‌های مرتبط با تدوین استاندارد‌های ملی و بین‌المللی، استفاده از سایر امکانات تحقیقاتی شامل آزمایشگاهی و کارگاهی، اجرای سمینارها، کارگاه‌ها و دوره‌های مختلف آموزشی توسط دانشگاه یا به‌صورت مشترک طبق ضوابط، فراهم کردن ظرفیت کافی و شرایط مناسب برای انجام دوره‌های کارآموزی دانشجویان را از دیگر اهداف پژوهشی این تفاهم‌نامه نام برد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه گفت:‌ از تعهدات شرکت بهره بردای طبق این تفاهم‌نامه می‌توان به ارائه حوزه‌های پژوهشی، تحقیقاتی و عملیاتی (فناورانه / نوآورانه) به‌منظور تهیه نیازنامه‌های پژوهشی و تحقیقاتی، امکان دسترسی و استفاده دانشگاه از آزمایشگاه‌ها، کارگاه‌ها و تجهیزات صنعتی شرکت در راستای پروژه‌های پژوهشی، تحقیقاتی و علمی مورد نیاز شرکت، استفاده از ظرفیت‌های تخصصی اعضای هیئت علمی دانشگاه برای بررسی و تحلیل نیاز‌های عملیاتی و نظارت بر پروژه‌های تحقیقاتی شرکت، حمایت مالی از پایان‌نامه‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی مرتبط با فعالیت‌های شرکت، به رسمیت شناختن حق‌وحقوق مادی و معنوی دانشگاه درخصوص نتایج حاصل از فعالیت‌های مشترک اشاره کرد.

غنی‌زاده بیان کرد:‌ دیگر تعهدات شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب شامل همکاری و حضور مؤثر در سمینارها، کنفرانس‌ها، نمایشگاه‌ها و کارگاه‌های تخصصی علمی مرتبط مطابق با ضوابط شرکت،همکاری در ارائه نتایج پروژه‌های پژوهشی، علمی و تحقیقاتی در قالب مقالات علمی و بین‌المللی با نام شرکت و دانشگاه، استفاده از محققان و اعضای هیئت علمی دانشگاه در شورای پژوهشی و کمیته‌های تخصصی پژوهش و فناوری شرکت و مشارکت در تدوین عناوین و اولویت‌های پژوهشی، تسهیل و همکاری در بازدید‌های علمی دانشجویان و استادان از مناطق عملیاتی و واحد‌های بهره‌برداری و کارآموزی دانشجویان مطابق با ضوابط امنیتی و حراستی شرکت، همکاری، شناسایی و معرفی سرمایه‌گذار جهت تأمین منابع مالی طرح‌ها و پروژه‌های معرفی‌شده از سوی شرکت در قالب قرارداد و موافقت‌نامه جدید و الحاقیه متناسب با ضوابط و قوانین موجود می‌‎‌شود.

وی مطرح کرد:‌ در قبال موارد تعهد شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه نیز متعهد می‌شود که عناوین تحقیقاتی پیشنهادی و یا توافق شده با شرکت را در اولویت قرار دهد، ارائه خدمات آزمایشگاهی مورد نیاز به شرکت در قالب آزمایشگاه مرکزی دانشگاه، مشارکت در تهیه عناوین اولویت‌های پژوهشی و تدوین RFP در مورد اولویت‌های تأییدشده شرکت، ارائه خدمات علمی و اطلاعاتی در زمینه‌های تخصصی و نیاز‌های آموزشی و پژوهشی، همفکری و همکاری با شرکت برای مشاوره، داوری، کارشناسی و نظارت و بررسی نتایج و نیاز‌های آموزشی و پژوهشی پروژه‌های تحقیقاتی شرکت، دعوت از متخصصین شاغل در شرکت برای حضور در سیمنار‌های علمی، جلسه دفاع پایان‌نامه‌های حمایت شده و نظایر آن و به رسمیت شناختن حق‌وحقوق مادی و معنوی شرکت درخصوص نتایج حاصل از فعالیت‌های مشترک را در برنامه‌های کاری خود قرار دهد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه ادامه داد:‌ از دیگر موارد تعهد این دانشگاه نیز می‌توان به اختصاص فضایی در محل دانشگاه به‌عنوان دفتر تحقیق و توسعه شرکت و مجوز ورود خودرو به دانشگاه به‌منظور تسهیل و تسریع در راهبری و اجرایی نمودن موارد ذکر شده در متن تفاهم‌نامه، ارائه خدمات کارگاهی و آزمایشگاهی مورد نیاز شرکت توسط دانشگاه، برگزاری دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت مورد نیاز شرکت توسط دانشگاه، ایجاد دسترسی به پایگاه‌های علمی معتبر برای کارکنان شرکت در راستای اهداف از پیش تعیین‌شده، ایجاد اتاق فکر برای رسیدگی به مشکلات و مسائل شرکت، ارائه نتایج پروژه‌های پژوهشی، علمی و تحقیقاتی در قالب مقالات علمی و بین‌المللی با نام دانشگاه و شرکت و در نهایت تألیف و ترجمه مراجع، متون و کتب علمی مورد نیاز شرکت توسط دانشگاه اشاره کرد.

به گزارش آنا، این تفاهم‌نامه به مدت پنج سال در ۹ ماده و یک تبصره به امضای طرفین رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند
  • رویداد صدرا به دنبال همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ همدان
  • ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه تقویت شود
  • تقویت ارتباط هنرمندان صنایع‌دستی با پلتفرم‌های معروف چین
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه صنعتی شریف با دانشگاه‌های عراق
  • ۸ دستاورد علمی برپایی رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم
  • افتتاح اولین دفتر خدمات الکترونیک قضایی شهرستان جرقویه