Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، عابدین خرّم در مراسم رونمایی از یک محصول فناورانه در دانشگاه صنعتی سهند، اظهار داشت: برای ارتقای سهم استان از حوزه اقتصاد دانش‌بنیان عزم جدی داریم و این موضوع را از نخستین روزهای مسئولیت پیگیری می‌کنیم.

 وی با تأکید بر تکمیل چرخه تبدیل علم به ثروت در استان، گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان باید به عنوان خوشه‌های توسعه در شهرک‌های صنعتی مستقر شوند و ارتباط بین دانشگاه و صنعت به فرهنگ و ادبیات رایج در بخش صنعت و تولید تبدیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
خرّم با تأکید بر رفع موانع پیش‌روی شرکت‌های دانش‌بنیان، گفت: آیین‌نامه ستاد اقتصاد دانش‌بنیان تهیه شده و به زودی تشکیل خواهد شد که این ستاد، بستر مناسبی برای فعالان حوزه فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان است.
 
وی افزود: با راه‌اندازی کارخانه نوآوری و ایجاد اکوسیستم فناوری در استان باید به مرحله‌ای برسیم که جزو استان‌های برتر از نظر کارآفرینی باشیم.
 
استاندار آذربایجان شرقی با تأکید بر اینکه امروز کارآفرینی باید در دانشگاه‌ها دنبال شود، افزود: برای کارآفرینی و تولید ثروت در حوزه‌های مزیت‌دار استان باید از گذرگاه علم و فناوری عبور کنیم که این مهم، با وجود جوانان مستعد و توانمند مقدور است.
 
وی با بیان اینکه خوشبختانه خیز بلندی در حوزه فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان استان شروع شده، افزود: باید به مرحله بلوغ و امیدآفرینی در این حوزه برسیم و تلاش‌ها و زحمات و ایده‌های جوانان ما که تبدیل به محصول شده، به ثمر برسد.
 
خرّم با تأکید بر همکاری مسئولان و اساتید دانشگاه‌ها با شرکت‌های دانش‌بنیان، گفت: این شرکت‌ها یکی از مهم‌ترین راه‌ها برای برون‌رفت از وضع موجود و افزایش تولید ناخالص ملی هستند و برای حمایت از این شرکت‌ها باید همکاری و همدلی بین همه بخش‌ها ارتقا یابد.
 
وی همچنین از فعالیت‌های فناورانه دانشگاه صنعتی سهند قدردانی کرد و گفت: این دانشگاه به عنوان یکی از مراکز علمی توانسته است جوانان مبتکر و خلاق را انسجام دهد و باید الگویی برای سایر دانشگاه‌ها باشد.
 
استاندار آذربایجان شرقی در این مراسم از دستگاه CNC پنج‌محوره که توسط مبتکران دانشگاه صنعتی سهند طراحی و ساخته شده است، رونمایی و سپس از محصولات نوآورانه این دانشگاه بازدید کرد.
 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانش کارآفرینی آذربایجان شرقی فناوری عابدین خرم فارس تبریز تولید ناخالص ملی دانشگاه صنعتی شریف استاندار آذربایجان شرقی راه اندازی کارخانه نوآوری تکمیل چرخه تبدیل علم به ثروت شهرک صنعتی شرکت های دانش بنیان اقتصاد دانش بنیان دانشگاه ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۴۹۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور

شهباز حسن پور عضو کمیسیون اقتصادی مجلس پیرامون حرکت مثبت صنعت نفت و گاز کشور به سمت دانش بنیان شدن به خبرنگار قدس گفت: صنعت نفت و گاز محوریت اصلی تولید بار اول بوده است این صنعت یکی از موفق ترین صنایع کشور در همکاری با بخش دانش بنیان های کشور بوده است و به کمک همراهی بخش اقتصاد دانش بنیان در کاهش هدررفت انرژی در کشور، توسعه زنجیره ارزش و همچنین صادرات خدمات فنی و مهندسی دانش بنیان حوزه نفت و گاز سهم بسیار کلیدی در رسیدن رشد اقتصادی کشور به میزان بسیار بالا و خوب ایفا کرده است و صنعت نفت و گاز ایران توانسته است قدم های خوبی را در مسیر دانش بنیان شدن این صنعت بردارد که  با بهره گیری از تداوم استفاده حداکثری از ظرفیت های شرکت های دانش بنیان به مانند دو سال گذشته که در حوزه تولید بار اول بیشترین همکاری را داشته است، در سال آتی نیز به همین شکل ادامه خواهد داد تا شاهد تداوم بهره وری در این صنعت باشیم

حسن پور نماینده مجلس در رابطه با دستاوردهای کلیدی این همکاری گفت: با تکیه بر همین تجهیزات تولید بار اول شده به دست دانش بنیان های نفتی، توانستیم در داخل و خارج از کشور به توسعه زنجیره ارزش محصولات برسیم و حالا می توانیم در خارج از کشور در قالب پالایشگاه های فراسرزمینی این مهم را دنبال کنیم که قطعاً برایمان سودمند است. به کارگیری از دانش بنیان ها در صنعت نفت و گاز علاوه بر رشد اقتصادی، کاهش هدررفت و افزایش بهره وری، ارزآوری خوبی برای کشور نیز داشته است.

وی ادامه داد: ما از توان بالایی در حوزه های مختلف به لحاظ فنی و مهندسی برخوردار هستیم. صادرات این خدمات به دیگر کشورها نیز سیاست دیگری است که دولت سیزدهم به اجرا گذاشت. به ویژه سابقه ای که در این زمینه از خود به جای گذاشته ایم، مبنی بر عمل به تعهداتمان در مقابل کشورهای دیگر، زمینه خوبی برای گسترش این سیاست به وجود آورده است. خدماتی که ما به دیگران ارائه می دهیم، به لحاظ قیمت و کیفیت توان رقابتی در عرصه بین الملل دارد و این موضوع برایمان یک مزیت محسوب می شود.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در پایان گفت: از طریق سیاست گذاری مهم در زمینه استفاده از دانش بنیان ها در صنعت نفت و گاز توانستیم در شرایط تحریمی به رکورد جدید در فروش نفت و بازارسازی تضمینی و بسیار مهم در کشور های همسو با خود در جهت مقابله حداکثری و خنثی سازی تحریم ها اقدام کنیم. باید دیگر صنایع نیز به مانند صنعت نفت و گاز مسیر دانش بنیان شدن خود را با توسعه همکاری با دانش بنیان ها تداوم بخشند تا شاهد تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور باشیم.

دیگر خبرها

  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • حضور دانش‌بنیان‌ها در حوزه حمل‌ونقل شهرها پررنگ شده است
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • گام ستاد اقلیم و محیط زیست برای رسیدن به الگوی کاهش آلایندگی در نیروگاه‌ها و صنایع بزرگ
  • نقشه راه بهره‌گیری از دانش هسته‏‌ای در حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی تدوین می‌شود