Web Analytics Made Easy - Statcounter

انجمن علمی دانشجویی مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی سهند تبریز، نخستین شماره از نشریه علمی خود را منتشر کرد. 

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، در شماره اول این نشریه مطالبی همچون الکتروانسفالوگرام، چاپ زیستی کلیه، ساخت جوهری جدید برای پرینت سه بعدی استخوان، هوش مصنوعی در سرطان‌شناسی، هوش مصنوعی در مهندسی پزشکی، دستگاه الکتروشوک، دستگاه ونتیلاتور، بیماری ام اس: گل به خودی سیستم ایمنی!، دستگاه پت اسکن، تجهیزات ساخته شده در حوزه کرونا، تفکیک غیرخطی تصاویر وزن‌دار مغزی به منظور تشخیص بیماری آلزایمر، مصاحبه با آقای مجید قاسمی گرایش بیومکانیک و جدول و سرگرمی دیده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در سخن سردبیر این نشریه آمده است: «... متاسفانه روزهای سختی را همه ما به واسطه پاندمی ویروس کرونا پشت سر می‌گذاریم با این وجود پس از چندین ماه تلاش و برگزاری جلسات متعدد به این نتیجه رسیدیم که نشریه حاضر بهتر است بیشتر به تاثیر رشته مهندسی پزشکی بر جامعه بپردازد تا صرفا ارائه محتواهای تئوری و آماده موجود در فضای این رشته در این شماره از نشریه که با محوریت مقاله‌های کاربردی و به روز آماده شده است، توانستیم با بسیاری از شما عزیزان مشتاق برای حضور در نشریه همکاری داشته باشیم که این امر خود به تنهایی نویدبخش نشریه‌ای را می‌دهد که بیشتر از جنس مخاطب است. ...»

نشریه دانشجویی «مهندسی پزشکی» دانشگاه صنعتی سهند تبریز با مدیرمسئولی و سردبیری هانا باتمانی و منوچهر قالیباف منتشر می‌شود. 
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نشریات دانشجویی مهندسی پزشکی مهندسی پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۷۲۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار نخستین موتور هواپیما در دانشگاه حکیم سبزواری

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه حکیم سبزواری گفت: وارد کردن این موتور به همت دانشکده فنی و مهندسی و همکاری آزمایشگاه مرکزی دانشگاه حکیم سبزواری، بوده است.    حسن الداغی افزود: موتور JT۸D-۱۵ با هدف آشنایی دانشجویان رشته مهندسی هوا و فضا با انواع موتور‌های جت، موتور‌های احتراق داخلی و موتور‌های پیستونی، قطعات و نحوه اورهال موتور، سیستم سوخت رسانی و خنک کاری و روغن کاری موتور، خریداری شده است.

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی شود
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • نمایه شدن نشریه معروف مطالعات مدیریت دانشگاه تهران در پایگاه SSCI
  • هوش مصنوعی نمی‌تواند جای پزشک را بگیرد
  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی‌شود
  • هوش مصنوعی جایگزین پزشک نمی‌شود
  • استقرار نخستین موتور هواپیما در دانشگاه حکیم سبزواری
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمام رشته‌های کارشناسی از مهر آینده
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه
  • باکتری‌ها برای ما رشته سیم رسانا می‌سازند