Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی نماینده مردم سراب در مجلس شورای اسلامی گفت: دانشگاه صنعتی سهند از جمله دانشگاه‌های برتر فنی و مهندسی کشور است که ظرفیت‌های پژوهشی خوبی در حوزه‌ی معادن و نفت و گاز دارد.

یوسف داودی در دیدار هیأت رئیسه دانشگاه صنعتی سهند اظهار کرد: آذربایجان شرقی و سراب در حوزه‌ی معادن و نفت و گاز از ذخایر ارزشمندی بهره‌مند هستند و دانشگاه صنعتی سهند نیز در این زمینه ظرفیت بالایی دارد و باید از کمک‌های علمی و تحقیقاتی آنها استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در مجلس شورای اسلامی، ذیل کمیسیون صمت، کمیته معدن وجود دارد که در آن کمیته، در حوزه‌ی معادن استان فعالیت‌های مناسبی انجام گرفته است.

وی افزود: ذخیره معادن آلومینیوم، مس و طلای آذربایجان ارزشمند است و دانشگاه صنعتی سهند نیز باید بر روی این معادن بیشتر متمرکز و فعال باشد.

داودی خاطرنشان کرد: در شهرستان سراب، ذخایر مس و نفلین سینیت عظیمی وجود دارد که وضعیت بسیار مناسبی دارند و آماده همکاری در این حوزه هستیم تا پهنه‌ی اکتشاف شده، گسترده‌تر شود. 

وی گفت: کارخانه‌ی نفلین سینیت در شهرستان سراب در حال احداث است که شاید بزرگترین کارخانه نفلین سینیت کشور باشد.

وی در ادامه بیان کرد: ما به دنبال تاسیس آموزشکده فنی و مهندسی سراب هستیم که اگر موافقت شود می‌توان رشته‌های مرتبط با معادن و سایر رشته‌های مورد نیاز شهرستان را در این آموزشکده راه‌اندازی کرد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی یادآور شد: باید صنایع بزرگ از دانشگاه‌ها حمایت کنند و طبق قانون مصوب کشور، چند درصد از سود خالص آن صنعت باید به حوزه‌ی مربوطه و یا دانشگاه‌های ذی‌ربط اختصاص یابد.

وی همچنین متذکر شد: مشکل دیگر شهرستان سراب، تصفیه خانه فاضلاب این شهر است که طبق آخرین بررسی‌ها، مشکلات عدیده‌ای در این بخش وجود دارد؛ لذا دانشگاه صنعتی سهند می‌تواند با ارزیابی فنی و مالی و ارائه راهکارهای مناسب، در این بخش نیز کمک و یاری رسان باشد.

وی تاکید کرد: در مجلس شورای اسلامی فراکسیون انرژی‌های نو و تجدید پذیر تشکیل شده است که دانشگاه صنعتی سهند بدلیل پتانسیل‌های بالایی که در این بخش نیز دارد، می‌تواند با ارائه راهکارهای مناسب و برگزاری جلسات منظم با مقامات مسئول، کمک خوبی در جهت تولید این انرژی‌ها باشد.

دانشگاه صنعتی سهند آماده هرگونه همکاری علمی با نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی است

رئیس دانشگاه صنعتی سهند نیز در این دیدار گفت: دانشگاه صنعتی سهند یک دانشگاه جوان، انقلابی و پویا است و شهرستان سراب هم در حوزه‌ی نفت و گاز و معادن ظرفیت خوبی دارد که در این راستا، پتانسیل‌های دانشگاه صنعتی سهند می‌تواند در اختیار این معادن و مردم شریف شهرستان سراب قرار گیرد.

اسماعیل فاتحی فر خاطر نشان کرد: تیم‌های پژوهشی و متخصصان خوبی در استان‌های مختلف کشور علی الخصوص آذربایجان شرقی وجود دارد اما از این متخصصان، زیاد در مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی استفاده نمی‌شود که این مسئله معضل بزرگی است و باید مجلس شورای اسلامی با دانشگاه‌ها و متخصصان شهرستان‌ها نیز مکاتبه و رایزنی کند.

وی در پایان یادآور شد: بعضی از دانشکده‌های دانشگاه صنعتی سهند در سطح جهانی رتبه‌ی زیر ۲۰۰ را به خود اختصاص داده‌اند و این دانشگاه به‌عنوان بازوی علمی نمایندگان مجلس شورای اسلامی آماده هرگونه همکاری است.

رئیس دانشگاه صنعتی سهند همچنین به مسئله مهم استفاده از سوخت مازوت تصفیه نشده در نیروگاه‌ها و معضلات آن بر محیط زیست و حیات موجودات زنده اشاره کرد.

به گزارش ایسنا، وی در پایان تاکید کرد: این دانشگاه با توجه به پتانسیل‌های بالقوه زیادی که در این بخش بدست آورده است آماده راه اندازی واحد حذف گوگرد از مازوت با حمایت نمایندگان محترم مجلس و مسئولین امر را دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی دانشگاه سهند دانشگاه سهند تبریز مجلس شورای اسلامی دانشگاه صنعتی سهند شهرستان سراب دانشگاه ها حوزه ی نفت و گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۹۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالرضا پورذهبی ظهر جمعه در دیدار با قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کردستان اظهار کرد: استان کردستان دارای ۴۰ هزار دانشجو در سطح دانشگاه‌های استان است که ۱۴ هزار دانشجو از این تعداد متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی است.

وی با بیان اینکه در حوزه کار علمی نیاز به کارهای جدیدی است، افزود: باید هم در زمینه مسائل علمی و اعضای علمی جوان که می‌خواهند وارد عرصه شوند یک کار جدید شکل گیرد.

نماینده ولی فقیه در کردستان یادآور شد: عمده دانشجویان دانشگاه‌های استان مربوط به دانشگاه آزاد و پیام نور است و باید کارهای پژوهشی در دانشگاه‌ها افزایش یابد.

حجت‌الاسلام پورذهبی خاطرنشان کرد: در حوزه پژوهش که دایره وسیعی دارد برای اینکه موازی کاری نشود فصلنامه‌هایی در ارتباط با امام زمان (عج) وجود دارد و کتاب‌های معتبری در این زمینه چاپ شده و باید این کارها به بدنه دانشگاه و فضای دانشجویان وارد شود.

وی بر لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی در زمینه مهدویت تاکید کرد و بیان داشت: کار مهدویت باید به بدنه دانشگاه تزریق شود.

نماینده ولی فقیه در کردستان اضافه کرد: اگر کار و فعالیت دانشجویی و استادی است باید در زمینه درک مهدویت و معنویت آن به دانشجویان و اساتید سرایت کند و روی کارهای پژوهشی مربوط به فقه شوافع که متعلق به مناطق کردستان و جنوب کشور است، کار شود.

کد خبر 6095758

دیگر خبرها

  • دانشگاه آزاد بسیاری از مرز‌های علمی کشور را درنوردیده است
  • با نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس در استان اردبیل آشنا شوید
  • آشنایی با نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس در زنجان و طارم
  • نشست هم‌اندیشی نمایندگان مجلس با هیات رییسه دانشگاه مازندران
  • معادن؛ ثروتی نهفته در خاک/ بی بهره چون کهگیلویه و بویراحمد
  • ۷۰ درصد ظرفیت شهرک صنعتی شورمست غیرفعال است
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود
  • تکمیل ‌‌هوشمندسازی پلاک‌های پستی تا پایان سال ۱۴۰۴